MojProgramer.me

…je grupa prije svega prijatelja, a zatim dugogodišnjih profesionalaca u oblasti fotografije, video produkcije, dizajna i izrade web sajtove.
Zajednički entuzijazam koji dijelimo za lijepim stvarim u digitalnom obliku smo pretočili u usluge, kako bi našim klijentima omogućili sve na jednom mjestu.


Zašto digitalizacija?

Digitalna revolucija nas je već uzela pod svoje i promenila nam i privatni i poslovni život. Zvanična statistika kaže da se u Crnoj Gori svega 2-3% ekonomije odvija digitalno, međutim da li je to zaista tako? Svjesni smo da je glavni inicijator svega web. Ako hoćete da kupite veš mašinu, prvo pođete na sajt; ako se otvorio novi kafić, posjetićete njihov instagram profil da vidite šta nude; ako želite da posjetite neki grad, preporuku za ručak gledate na TripAdvisor-u… Primjera je bezbroj. Svaka kupovina se danas započinje na internetu. Ukoliko niste tamo, kao da Vas nema!!!


Koja je naša uloga?

Mi smo tu da Vam pomognemo da digitalizujete svoj biznis, od početka do kraja. Ono što nas izdvaja od drugih jeste što Vam nudimo kompletnu uslugu na jednom mjestu. Nema potrebe da tražite programera da napravi sajt, fotografa da zabilježi fotografije i nekoga ko će održavati socijelne mreže. Kod nas sve sve nalazi na jednom mjestu. Specijalizovali smo se u izradi svih vrsta sajtova, od informativnih koji promovišu vaš biznis i nekretnine, do web prodavnica za Vaše proizvode. Pogledajte portfolio da početnoj stranici >> Portfolio

Digitalizujte svoj biznis. Dosegnite svijet!